четверг, 13 ноября 2008 г.

Яка основна мета учнівського Інтернет-проекту?

6 комментариев:

Оксана комментирует...

Сприяти розвитку навичок мислення при розробці свого проекту, спрямувати процес навчання на розуміння важливості навчання, аналізувати отриману інформацію, самостійно висовувати гіпотези і оцінювати отримані результати.

Tanya комментирует...

Міркую, що обмін думками, спілкування,спілкування, й ще спілкування. Це відкриває нові обрії данної теми та своєї свідомості.
Кобзарєва Тетяна

Артем Валентинович комментирует...

На мой взгляд интернет проекты для учеников сейчас предоставляют больший интерес, но конечный результат думаю не будет отличаться от способов его реализации.

Оксана комментирует...

Під час розробки Інтернет-проекту кожен учень буде зацікавленнийу високій якості своєї роботи, що зумовить його прагнення до кращего пізнання програми. Недивлячисьина деякі риси конкуренції збоку інших учнів, діти матимуть спільні інтереси, що буде їх об'єднувати, групувати, змушуватиме ділитися своїми ідеями та розробками.
Трунова Тетяна, ЗСШ№100

Бодня Ірина Василівна комментирует...

Інтернет-проект для дітей - це цікаво та захопливо, а одже, якщо існує така зацікавленість - це тільки сприяє навчанню. Такий проект стирає відстань між учнівськими колективами, надає можливість оперативного обміну інформацією. Використовуючи веб 2.0 взагалі можна працювати в проекті на віддалі. Ще результати роботи висвітлюються в Інтернеті, тобто є доступними для всіх, а це дисциплінує учнів, вони старанніше працюють, хочуть зробити все як найкраще.

Tanya комментирует...

Крім, розвитку та захопливості, для дитини це також можливість проявити свої здібності; хтось любить малювати, декто розбирається в комп'ютері, а в когось є здібності ведучего (акторська майстерність)...
А це для дитини найважливіше!
Випускник Intel 2008 року, вч. ЗНЗ № 1 Кузьменко Ольга